top of page
Headers powder coating company.jpg

Stralen

Alles over stralen

Door materialen te stralen maken we objecten vrij van verontreinigingen en verwijderen we aanwezige corrosie. Het verwijderen van deze verontreiniging is van essentieel belang om een optimaal resultaat bij elk verfsysteem te verkrijgen.

Het vormt de belangrijkste voorbehandelings en reinigingsmethode voor het onderhoud van alle staal, aluminium en R.V.S. objecten.

 

Wordt er niet gestraald, dan riskeert u onthechting van de verf en andere narigheden. Denk bijvoorbeeld aan de hoge kosten waar dit in kan resulteren. In onze straal cabine kunnen we objecten behandelen met een maximale afmeting van
9 x 3 x 4 meter.

Headers powder coating company.jpg

Wat te verwachten

Aanhalingstekens.png

Poader Coating Company is actief in geheel Nederland. Weliswaar is onze vestiging gelegen in Waspik op het grensgebied van Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Maar wij bedienen net zo makkelijk klanten uit andere provincies!

Aanhalingstekens.png

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken: Wij stellen elke klant op prijs, van klein tot groot. Ons uitgangspunt is al meer dan 40 jaar hetzelfde. Namelijk hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Aanhalingstekens.png

Voldoende eigen ruimte voor opslag, handelingen en klaarmaken voor transport schept mogelijkheden en zorgt ervoor dat niet alleen makkelijk gewerkt kan worden, maar dat ook geen beroep op derden nodig is. Het verpakken van de eindproducten gebeurt ook in eigen huis. 

Een kleine opsomming van de mogelijkheden zijn:

  • Oldtimers;

  • Onderdelen voor maritieme en offshore doeleinden;

  • Industriële objecten;

  • Auto, motor en scooter onderdelen en velgen;

  • Huishoudelijke toepassingen.

Vrijblijvend contact opnemen

Powder Coating Company is uw partner in poedercoaten. Dat begint met een scherpe offerte voor uw specifieke behoefte en eindigt met een kwalitatief en hoogwaardig eindresultaat. Eventueel verpakt en getransporteerd. Vraag een offerte aan en laat u verrassen. 

klantenservice.png
bottom of page