top of page
Headers powder coating company.jpg

Over ons bedrijf

Van uitdaging naar droomresultaat

Powder Coating Company is sterk in industrieel poedercoaten. Wij beschikken over de juiste inrichting, ruimte en flexibele capaciteit om zowel grote seriematige opdrachten uit te voeren en als eenmalige opdrachten. Door onze grote straal- en poedercoatruimten kunnen wij ook zeer grote objecten poedercoaten. 

Bij Powder Coating Company is iedere klant is iedere klant welkom. Vanwege grote productiecapaciteit kunnen wij snel en vakkundig elke opdracht inpassen. Ook particulieren zijn welkom. 

We hebben een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is ook de reden waarom klanten ons vanuit alle gebieden weten te vinden. Dit geldt met name voor onze relaties in Vlaanderen en vooral in de provincie Antwerpen.

Veelzijdigheid.png

Veelzijdig

We bieden diensten aan voor kleine- en grote bedrijven

Transport.png

Transport

We bieden de mogelijkheid tot transport van de goederen

Whatsapp service.png

Whatsapp

We zijn gemakkelijk bereikbaar op a.o Whatsapp

Huisstijl circel.png
Headers powder coating company.jpg

Wat te verwachten

Aanhalingstekens.png

Poader Coating Company is actief in geheel Nederland. Weliswaar is onze vestiging gelegen in Waspik op het grensgebied van Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Maar wij bedienen net zo makkelijk klanten uit andere provincies!

Aanhalingstekens.png

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken: Wij stellen elke klant op prijs, van klein tot groot. Ons uitgangspunt is al meer dan 40 jaar hetzelfde. Namelijk hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Aanhalingstekens.png

Voldoende eigen ruimte voor opslag, handelingen en klaarmaken voor transport schept mogelijkheden en zorgt ervoor dat niet alleen makkelijk gewerkt kan worden, maar dat ook geen beroep op derden nodig is. Het verpakken van de eindproducten gebeurt ook in eigen huis. 

Vrijblijvend contact opnemen

Powder Coating Company is uw partner in poedercoaten. Dat begint met een scherpe offerte voor uw specifieke behoefte en eindigt met een kwalitatief en hoogwaardig eindresultaat. Eventueel verpakt en getransporteerd. Vraag een offerte aan en laat u verrassen. 

klantenservice.png
bottom of page