top of page
Headers powder coating company.jpg

Natlakken

Alles over natlakken

Natlakken is het aanbrengen van een enkelvoudig of een meerlaags natlaksysteem waarmee staal en verzinkt staal kan worden beschermd in elke gewenste kleur. Natlakken is uitermate geschikt voor corrosiebescherming van grotere samengestelde of enkelvoudige ferro en non ferro objecten.

Natlakken is in combinatie met thermisch verzinken, het zogenaamde duplex systeem de meest duurzame bescherming in de strijd tegen corrosie. Duplex is uitstekend bestand tegen extreme weersinvloeden en resulteert in een levensduur die langer is dan de som van de beschermingsduur van beide systemen afzonderlijk

Headers powder coating company.jpg

Wat te verwachten

Aanhalingstekens.png

Poader Coating Company is actief in geheel Nederland. Weliswaar is onze vestiging gelegen in Waspik op het grensgebied van Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Maar wij bedienen net zo makkelijk klanten uit andere provincies!

Aanhalingstekens.png

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken: Wij stellen elke klant op prijs, van klein tot groot. Ons uitgangspunt is al meer dan 40 jaar hetzelfde. Namelijk hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Aanhalingstekens.png

Voldoende eigen ruimte voor opslag, handelingen en klaarmaken voor transport schept mogelijkheden en zorgt ervoor dat niet alleen makkelijk gewerkt kan worden, maar dat ook geen beroep op derden nodig is. Het verpakken van de eindproducten gebeurt ook in eigen huis. 

De voordelen van natmaken

  • Natlakken zorgt voor een zeer gladde en glanzende afwerking;

  • Kleurconsistentie in het eindproduct;

  • Natlakken kan worden gebruikt op verschillende materialen, waaronder hout, metaal, kunststof, glas en meer en is hierdoor een optie die vaak inzetbaar is.

Vrijblijvend contact opnemen

Powder Coating Company is uw partner in poedercoaten. Dat begint met een scherpe offerte voor uw specifieke behoefte en eindigt met een kwalitatief en hoogwaardig eindresultaat. Eventueel verpakt en getransporteerd. Vraag een offerte aan en laat u verrassen. 

Call to action.png
bottom of page