top of page
Headers powder coating company.jpg

Glasparelstralen

Alles over glasparelstralen

Glasparelstralen is ideaal voor producten met hoge kwaliteitseisen! Deze manier van stralen (of ook wel poetsen genoemd) wordt vaak gekozen wanneer een lage ruwheid van het oppervlak gewenst is en als het visuele aspect van het product van belang is.

Headers powder coating company.jpg

Wat te verwachten

Aanhalingstekens.png

Poader Coating Company is actief in geheel Nederland. Weliswaar is onze vestiging gelegen in Waspik op het grensgebied van Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Maar wij bedienen net zo makkelijk klanten uit andere provincies!

Aanhalingstekens.png

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken: Wij stellen elke klant op prijs, van klein tot groot. Ons uitgangspunt is al meer dan 40 jaar hetzelfde. Namelijk hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Aanhalingstekens.png

Voldoende eigen ruimte voor opslag, handelingen en klaarmaken voor transport schept mogelijkheden en zorgt ervoor dat niet alleen makkelijk gewerkt kan worden, maar dat ook geen beroep op derden nodig is. Het verpakken van de eindproducten gebeurt ook in eigen huis. 

De voordelen van glasparelstralen

  • Ook oude houten meubels kunnen op deze manier nieuw leven ingeblazen worden;

  • De onverwoestbare kwaliteit van vroeger zal nog jaren mee kunnen;

Let op: In onze glasparelcabine kunnen we objecten behandelen met een maximale afmeting van 6×2.5×2.5m

Vrijblijvend contact opnemen

Powder Coating Company is uw partner in poedercoaten. Dat begint met een scherpe offerte voor uw specifieke behoefte en eindigt met een kwalitatief en hoogwaardig eindresultaat. Eventueel verpakt en getransporteerd. Vraag een offerte aan en laat u verrassen. 

Call to action.png
bottom of page